Veronmaksajien jäsenenä saat rahanarvoista hyötyä

Saako pitopalvelusta kotitalousvähennyksen? Miten osakkeiden myymistä verotetaan? Voiko isovanhempi lahjoittaa rahaa lapsenlapselle ilman lahjaveroa? Veronmaksajien asiantuntijoilta saat vastauksen mieltäsi askarruttaviin verokysymyksiin.

Asuminen

“Asunto voi olla elämäsi kallein hankinta tai paras sijoitus.”

Hyvillä neuvoilla oma koti ei ehkä olekaan niin kullan kallis. Veronmaksajien jäsenenä saat asiantuntevaa puolenpitoa moniin asuntoasioihin; esimerkiksi asunnon ostamisen ja myynnin verotukseen, asuntolainan korkovähennykseen, kakkosasunnon kommervenkkeihin, rakennusmaan verotukseen tai asunnon kunnostusmenojen vähentämiseen. Jos kotisi on linnasi – me olemme neuvonantajiasi..

Liityn henkilöjäseneksi

Perhe

“Pidän myös perheesi puolta.”

Veronmaksajien jäsenenä saat puolenpitoa koko perheellesi. Kiinnostaako sinua, voitko antaa lapsellesi verottomia lahjoja tai kuuluuko hoitajan palkkaaminen sairaalle lapselle kotitalousvähennyksen piiriin? Haluaisitko olla nuoren apuna kesätöihin tai ensiasuntoon liittyvissä veropulmissa? Oletko miettinyt, miten huomioit perheenjäsenesi perintöasioissa? Näihin ja moniin muihin perheesi kysymyksiin saat vastauksen asiantuntijoiltamme.

Liityn henkilöjäseneksi

Remontti

“Kääritään hihat, aloitetaan remontti -veroasioista.”

Kunnossapidon takia ei koko elämää tarvitse laittaa remonttiin. Riittää, kun selvittää Veronmaksajien asiantuntijoiden avulla, mitkä kaikki kunnossapito- ja perusparannustyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Oletko haaveillut keittiön, kylpyhuoneen, saunan tai kellarin remontista? Kaipaisiko talo uutta maalia? Ovatko putki- ja sähkötyöt jo aikansa eläneet? Olisiko vihdoin parvekelasien aika? Vai pitäisikö lämmitysjärjestelmä uusia? Meiltä löydät kaikki vastaukset.

Liityn henkilöjäseneksi

Säästäminen

“Säästäminen kannattaa aina. Ainakin, jos veroasiat ovat kunnossa.”

Veronmaksajien jäsenenä saat kirjaimellisesti arvokasta puolenpitoa säästämisen verotukseen liittyvissä asioissa. Asiantuntijamme auttavat monimutkaisissakin kysymyksissä. On sitten kyse rahastosäästämisestä, vakuutussäästämisestä, osakkeiden tai arvopapereiden myynnistä, johdannaisten käytöstä, korkotulojen verotuksesta tai vaikka sijoituskiinteistön ostosta, meiltä saat puolueetonta tietoa – ja oikeaa hyötyä! Meiltä löydät kaikki vastaukset.

Liityn henkilöjäseneksi

Työmatka

“Työmatkalla kannattaa olla tarkkana.”

Teetpä matkaasi autolla, junalla tai vaikka moottorikelkalla, Veronmaksajien jäsenenä saat matkantekosi verotukseen hyviä neuvoja. Kilometrikorvausten ja päivärahojen verovapaus tai autoedun verotusarvo selviää asiantuntijoittemme kanssa. Pidämme puoliasi työmatkakulujen vähentämisessä tai vaikka käytettynä maahan tuodun auton verotuksessa.

Liityn henkilöjäseneksi